Offerte aanvragen

U heeft interesse om uw keuken of ander meubelstuk (kasten, deuren, dressoirs en dergelijke) door ons te laten wrappen? Dat is geweldig. Wij regelen dit graag voor u.

Uiteraard wenst u ook te weten wat de kosten zullen gaan worden. Dit is lastig aan te geven via een website. We proberen het toch een beetje, zodat u in ieder geval alvast een idee heeft wat ongeveer de kosten zullen gaan worden.

Deze is natuurlijk altijd vrijblijvend en verplicht u niet tot afname.
Let op! 
Wij werken enkel rondom de regio Rosmalen, Oss, Den Bosch en daar ongeveer 10 tot 15km rondom heen.

  Het wrappen is altijd maatwerk en de genoemde prijzen zijn altijd vanaf prijzen bij benadering. Iedere situatie is altijd weer uniek en voor een definitieve prijsopgave kunt u ons altijd laten langskomen. Wij komen dan naar u om alles precies op te meten. Wij hebben dan ook altijd voorbeelden bij ons van de diverse soorten wrapfolie zodat u daaruit direct een keuze kunt maken.

  Nadat wij uw keuken of meubels opgemeten hebben, en weten wat de gewenste folie is die erop moet, kunnen wij aan de slag met het berekenen van de kosten van het complete project. We gaan dan kijken hoeveel folie er nodig is en hoeveel werk het is om het overal perfect op aan te brengen. En vervolgens krijgt u via de mail een op maat gemaakte prijsopgave.

  Om u alvast een idee te geven over de soort kosten die u kunt verwachten hebben we hieronder een selectie gemaakt van veel voorkomende werkzaamheden bij keukens en de diverse maten.

  Wij werken enkel rondom de regio Rosmalen, Oss, Den Bosch en daar ongeveer 10 tot 15km rondomheen.
  Verder weg is simpelweg niet rendabel meer vanwege de reistijden en reiskosten.

  Kleine keuken
  Kleine keuken
  €950
  incl. btw (vanaf)
  Basis keuken
  3 onderkastjes
  2 bovenkastjes
  grote keuken
  €1500
  incl. btw (vanaf)
  Middel keuken
  4 onderkastjes
  ladekast
  3 bovenkatsjes
  grote keuken
  €2100
  incl. btw (vanaf)
  Grote keuken
  6 onderkastjes
  apparatenkast
  ontbijtdeel
  bovenkastjes

  Let wel op!
  Wij kunnen alleen op glade deurtjes wrappen, hou hier dan ok rekening mee.

  Let op: Prijzen zijn altijd vanaf prijzen, onder voorbehoud.
  Prijzen zijn afhankelijk van de gewenste kleur(en), de toegankelijkheid van de keuken, de soort kasjes, laden en accessoires, de onderdelen die wel / niet mee gewrapped moeten worden en dergelijke. Het is altijd maatwerk en de prijzen dienen slechts ter indicatie.
  ​Voor een precieze prijsopgave voor uw eigen keuken, dient u contact met ons op te nemen zodat wij de details met u door kunnen nemen en een inmeet-afspraak met u kunnen inplannen waarbij wij de kleuren komen laten zien en de keuken perfect kunnen opmeten en beoordelen.

  Voor het inmeten berekenen wij kosten. Deze zijn afhankelijk van waar we naartoe moeten rijden. Deze kosten voor het inmeten krijgt u als korting uiteraard weer terug bij een eventuele wrapopdracht.