OVER ONS
Wie zijn wij
123Keukenwrappen is onderdeel van Stickerland en The Wrapfactory.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van diverse soorten stickers, folies, wrapfolies en de montage daarvan op de meest uiteenlopende ondergronden.
Onze ervaring is niet alleen op het gebied van auto’s en voertuigen, maar natuurlijk ook op het gebied van interieurwrapping.

Door onze constant getrainde monteurs in te zetten voor het wrappen van uw keuken weet u zeker dat dit gebeurd door iemand met enorme kennis van zaken. Met feeling voor de folie en een oplossingsgerichte instelling weten wij als geen ander hoe om te gaan met de folie en de ondergrond waardoor een prachtig resultaat zal ontstaan.

We hebben een showroom in Rosmalen. Hier kunt u, onder het genot van een kopje vers gemalen koffie, alle kleurmogelijkheden in het echt bekijken en advies bij een van onze adviseurs inwinnen.
Vervolgens kunnen we een eventuele en vrijblijvende inmeetafspraak maken met u. Wij komen dan bij u lang om de keuken (of kast en dergelijke) in het echt te zien, alles uit te meten en samen met u de kleuren in uw omgeving te bekijken.

Aan de hand van die gegevens kunnen we een precieze offerte maken waarop u kunt beslissen om de werkzaamheden te laten doorgaan of dat het toch niet bij u past.

Heb je nog vragen ?
bel
073 – 711 00 90